Page Main Section

Toppers Kleding

Mensen die in de Middeleeuwen bloot op straat liepen waren ofwel krankzinnig ofwel uit de maatschappij gestoten. In de literatuur werden weliswaar de wildeman, het wolfskind, de weerwolf en de dolende ridder beschreven, die naakt in het woud der begeerten leefden, maar deze verhalen waren gefantaseerd en bedoeld om de adel te vermaken.

In het algemeen is kleding (kledij of kleren) bedoelt als lichaamsbedekking voor de mens, in essentie nodig voor het behoud van lichaamswarmte. Het dragen van speciaal ontworpen kleding is bijvoorbeeld bedoelt voor aangelegenheden zoals feesten en partijen, carnaval en natuurlijk het Toppers meezingfeest.

Toppers kleding voor 2014

Het thema voor 2014 is ‘Made in Holland’. Dit thema zal ervoor zorgen dat de Arena bij deze editie vol zal staan met rode, witte en blauwe kostuums. Als je een outfit gaat samenstellen of kopen moet je wel even opletten waar je in de Arena komt te zitten, onze Toppers heren hebben namelijk een beeld voor ogen met deze kleuren namelijk: de Arena als een grote nationale vlag.

Heb je een plaatsbewijs voor de tweede ring (tribune boven) dan is rood het kledingvoorschrift. Kom je op de eerste ring van de Arena te zitten (tribune beneden) dan zien ze je graag in het wit verschijnen. En zit of sta je beneden op het veld, dan is het gewenst om te verschijnen in blauwe Toppers kleding.

Compleet kostuum of…

Er zijn diverse mogelijkheden wanneer je passende kledij wilt kopen voor het feest. Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om een compleet kostuum te kopen of een kledingstuk uit je eigen collectie te combineren met een prachtig glitter colbert uit onze collectie. Om goed voor de dag te komen, is het verstandig om je eens te oriƫnteren bij de webshop met de beste collectie Toppers kleding: PartyCorner.nl.

Wil je passen? Geen probleem, in onze winkel te Zaandam helpen we je graag op weg.

PartyCorner / Party Air & Fun
Rozenhof 133
1506 SE Zaandam

Page Topbar Section

naar boven